The team


Romtor Real Estate team, dynamic and dedicated, is always ready to understand and meet the demands of our customers.          The experience, professionalism and abilities of each member complete the entire team so that they provide the necessary support and, implicitly, give value to the transaction.          The customer is always at the center of the company's attention, and the ongoing transaction is at the forefront of the concerns of each team member involved.          Behind the success of a transaction lies the innovative spirit of the consultant and effective communication that ensures the success of the negotiations.

Costel Alecu

Managing partner

Partener fondator, cu o experienţă de 23 ani în domeniul imobiliar, este specializat pe segmentul Industrial/Logistic şi Retail. Deasemeni are o experiență vastă în domeniul rezidențial. În acest moment, pe lângă activitatea de brokeraj, pe care o desfășoară cu mare pasiune, coordonează departamentele Industrial/Logistic, Retail, Rezidențial,Terenuri și Investiții. Absolvent al Facultății Finanțe Asigurări Bănci, din cadrul Universității Ecologice din București, dar și al cursurilor acreditate de Broker Imobiliar, Costel Alecu s-a dedicat industriei imobiliare în toate aspectele sale, iar în 2013 a ales să treacă la următoarea etapă, antreprenoriatul. Printre punctele sale forte se numără un "know how" greu de întrecut, dezvoltarea profesională și personală continuă, precum și o profundă cunoaștere a psihicului uman. Spiritul organizatoric, disciplina și perseverența stau la baza semnificativelor sale realizări.

Anca Barbarosie

Managing Partner

Cu o experiență profesională de peste 10 ani, este cel de-al doilea partener fondator al Romtor Real Estate. Conduce departamentul Birouri și pe cel de Evaluări și Studii de Piață. Absolventă a Facultății de Economie Generală din cadrul ASE, deținând masteratul în Economia Proprietăților Imobiliare (ASE) și atestate ANEVAR pentru Evaluarea Întreprinderilor și Evaluarea Proprietăților Imobiliare, Anca Barbăroșie armonizează perfect comunicarea între companie și clienți sau parteneri, aducând o nouă dimensiune a ceea ce înseamnă servicii de calitate pe piața imobiliară. Printre punctele sale forte se numără o fină înțelegere a ceea ce înseamnă "client service", precum și o pasiune deosebită pentru formarea profesională continuă, acestea asigurându-i succesul permanent.

Razvan Miu

Broker

Economist licențiat, cu experiență antreprenorială, este în echipa Romtor din anul 2015. Abilitățile de comunicare, dinamismul și gradul ridicat de adaptabilitate la cerințele clientului îi permit să valorifice experiența și contactele din domeniu. Tranzacționarea unui spațiu de birouri pentru Omnitech a fost cea mai importantă realizare a sa, până în acest moment.

Sorin Lacusta

Senior Broker

Absolvent al Facultății de Inginerie economică din cadrul Politehnicii, având o experiență de 17 ani în domeniul rezidențial, a devenit parte a echipei în cursul anului 2016. Priceperea de a menține permanent contactul cu piața, dar și abilitatea de a manifesta tact și răbdare stau la baza succesului tranzacțiilor sale. Capacitatea de a anticipa îi oferă un ascendent important în fața clienţilor, fiind recompensat cu deplina încredere a acestora.

Antoaneta Petre

Senior Broker Residential Department

Broker cu o experiență de peste 20 de ani în piața imobiliară, s-a alăturat recent echipei. Specializată în segmentul rezidențial de lux, abilitățile și cunoștințele acesteia îi permit să tranzacționeze imobile impresionante ca valoare dar și ca destinație. Răbdarea, determinarea și capacitatea de a identifica nevoile reale ale cumpărătorului îi aduc succesul și deplina încredere a clienților.

Simona Hobjila

Expert evaluator

Expert evaluator autorizat ANEVAR Uniunea Națională a Evaluatorilor din România, din anul 2000, ea activează în cadrul Romtor Real Estate din 2014. Activitatea sa este caracterizată de rigurozitate și de respectarea termenelor, experiența semnificativă fiind potențată de spiritul ei analitic.

WE HIRE

Senior broker, Industrial department

Send your CV