Echipa


Echipa Romtor Real Estate, dinamică și dedicată, este mereu pregătită să înțeleagă și satisfacă exigențele clienților. Experiența, profesionalismul și abilitățile fiecărui membru completează întrega echipă, astfel încât să ofere suportul necesar și, implicit, să dea valoare tranzacției realizate. Clientul se află permanent în centrul atenției companiei, iar tranzacția în desfășurare este în prim-planul preocupărilor fiecărui membru implicat al echipei. În spatele reușitei unei tranzacții se află spiritul inovator al consultantului și comunicarea eficientă, care asigură succesul negocierilor.

Costel Alecu

CEO&Founder

Fondator, cu o experienţă de 25 ani în domeniul imobiliar, este specializat pe segmentul Industrial/Logistic şi Retail. Deasemeni are o experiență vastă în domeniul rezidențial. În acest moment, pe lângă activitatea de brokeraj, pe care o desfășoară cu mare pasiune, coordonează departamentele Industrial/Logistic, Retail, Rezidențial,Terenuri și Investiții. Absolvent al Facultății Finanțe Asigurări Bănci, din cadrul Universității Ecologice din București, dar și al cursurilor acreditate de Broker Imobiliar, Costel Alecu s-a dedicat industriei imobiliare în toate aspectele sale, iar în 2013 a ales să treacă la următoarea etapă, antreprenoriatul. Printre punctele sale forte se numără un "know how" greu de întrecut, dezvoltarea profesională și personală continuă, precum și o profundă cunoaștere a psihicului uman. Spiritul organizatoric, disciplina și perseverența stau la baza semnificativelor sale realizări.

Sorin Lacusta

Senior Broker

Absolvent al Facultății de Inginerie economică din cadrul Politehnicii, având o experiență de 20 ani în domeniul rezidențial, a devenit parte a echipei în cursul anului 2016. Priceperea de a menține permanent contactul cu piața, dar și abilitatea de a manifesta tact și răbdare stau la baza succesului tranzacțiilor sale. Capacitatea de a anticipa îi oferă un ascendent important în fața clienţilor, fiind recompensat cu deplina încredere a acestora.

Dana Barbu

Consultant

Ramona Paun

Manager Commercial & Valuation Department

Marius Adam

Senior Broker

ANGAJĂM

Senior broker, departament Industrial

Trimite-ne CV-ul tău