Cele mai interesante oferte imobiliare din Cluj, Brasov si Constanta prezentate bucurestenilor la Targul National Imobiliar

Anul acesta, Targul National Imobiliar va prezenta bucurestenilor oferte variate din toata tara, nu doar din Capitala. Echipa Titirez.ro va intampina cu multe surprize!

Avand in vedere cresterea semnificativa a pietei imobiliare din principalele orase ale tarii (Cluj, Brasov, Constanta, Timisoara, Iasi etc.), automat a crescut si interesul investitorilor din Capitalapentru apartamente in aceste orase ce pot oferi un randament bun la inchiriere.

Astfel, proiectele imobiliare din orasele de vacanta, dar si din Cluj, atrag atentia cumparatorilor din Bucuresti. Acestia vor putea vedea cele mai interesante oferte imobiliare din tara in Targul National Imobiliar (TNI), care va avea loc la Palatul Parlamentului in perioada 28-30 Septembrie.

Cristina Bercea, PR manager al Targul National Imobiliar (TNI) : „Oferta targului imobiliar din 28-30 septembrie este una record, expozanti in Targul National Imobiliar prezentând oferte de locuinte si case de vacanta din Bucuresti, Ilfov, Brasov, Targu-Mures, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta si celelalte zone de interes ale tarii”.

Proprietatile de pe malul marii sunt cele mai cautate de investitorii bucuresteni, gratie veniturilor bune pe care acestea le furnizeaza la inchiriere. Astfel, un apartament de 2 camere bine amplasat, aproape de plaja, se poate amortiza in 5-7 ani - mult mai repede fata de proprietati rezidentiale din Bucuresti.

Targul National Imobiliar va cuprinde proiecte imobiliare in exclusivitate; lansari de ansambluri rezidentiale; apartamente de tip boutique; case din containere maritime la 11.500 de euro; oportunitati de investitii; proprietati middle și high-end în Capitala; lansari de credite de investitii imobiliare; proprietati de vacanta; solutii de transformare a locuintei in una eficienta energetic; servicii conexe (arhitectura, design interior).

Echipa Titirez.ro va asteapta la Targul National Imobiliar cu multe surprize, inclusiv o noua editie a revistei Titirez.ro care va va incanta cu un nou format premium si informatii de calitate despre piata imobiliara.